Solliciteer eens anders: kom naar ons event! accon<span class= avm">

Solliciteer eens anders: kom naar ons event! accon avm

2019-02-19

3 min leestijd | Events

De juiste vacature vinden, een sollicitatiebrief schrijven, in spanning afwachten op een uitnodiging en klamme handen bij je eerste gesprek. En dat allemaal terwijl je eigenlijk geen idee hebt bij wie je nou écht solliciteert. Dat kan anders! Daarom nodigen wij je uit om kennis te komen maken met accon avm.

Ambieer jij een carrière in de accountancy, vind je een informele, hechte band met je collega’s belangrijk en wil je geen uren onderweg zijn naar kantoor?
Kom naar ons event op vrijdagochtend 15 maart a.s. op ons kantoor in Goes.


Degens klaar, masker op, en garde!
We beginnen om 8.30 uur met een meet & greet; we laten zien wat het betekent om te werken bij accon avm én we laten collega's aan het woord over hun ervaringen. Zo krijg je echt een kijkje in de keuken. Daarna is het tijd om ten strijde te gaan! Vesten aan, maskers op, degens in de aanslag: we gaan competenties ontdekken van de deelnemers tijdens een workshop schermen! Onder begeleiding van een professional ontdekken de deelnemers over welke competenties zij bezitten. Waar ligt hun kracht en waar liggen voor hun uitdagingen? In welke positie stellen zij zich op? Hoe maken zij de winnende treffer? Hierna verzorgen wij een heerlijke lunch.


Let's date
We willen ook graag weten wie jij bent! Na de lunch zullen we om 13.00 uur de dag eindigen met een speeddate-event. Zo leren we elkaar beter kennen en kun je je eerste vragen direct stellen. Zijn we een match? Dan volgt er een tweede date!

Ben je erbij?
Wil je weten hoe het echt is om te werken bij accon avm? Wat wij echt belangrijk vinden en waar we voor staan? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Jouw persoonlijke gegevens

Wanneer mag je dit event echt niet missen?
Ambieer jij een carrière in de accountancy, vind je een informele, hechte band met je collega’s belangrijk en wil je geen uren onderweg zijn naar kantoor? Wil je daarnaast werken voor een werkgever die een goede balans tussen werk en privé cruciaal vindt? Dan is accon avm de juiste werkgever voor jou. Wil je alvast meer weten over de ervaringen van onze huidige collega’s? Lees dan hier hun blogs en bekijk hun video’s.

Ontdek onze vacatures